«Κάνουμε το σκ@το μας παξιμάδι για να ζήσουμε»: Part 2!!!!

Ο Ι.Τζαμτζής επανέρχεται με νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις

Ο Δάνης και το παξιμάδι του επανήλθαν!!!! Ο Ιορδάνης Τζαμτζής βλέποντας τον σάλο που έχει προκαλέσει η δήλωση του πως «πολλοί βουλευτές κάνουν το σκ@το τους παξιμάδι» παρενέβη προκειμένου να βάλει τα πράγματα στην θέση τους…

«Δεν εκπλήσσομ��ι από την πρωτοφανή σε βάρος μου επίθεση, γιατί ξέρω ότι ενόχλησα κάποιους, με τη στάση μου στη φορολογία ακινήτων» τόνισε με δήλωση του ο κύριος Ιορδάνης Τζαμτζής και πρόσθεσε «Επειδή δεν είμαι πλούσιος, δεν μου επιτρέπεται να είμαι αδιάφορος και ανάλγητος. Επειδή είμαι έντιμος δεν φοβάμαι. Επειδή είμαι ειλικρινής παρεξηγούμαι. Ξέρω βουλευτές που τα αυξημένα έξοδα λειτουργίας και πολιτικής τους δραστηριότητας, τους δυσκολεύουν αφάνταστα»

«Ξέρω και βουλευτές που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα και χαρίζουν την βουλευτική τους αποζημίωση. Οι συμπολίτες μας επιλέγουν από ποιους θέλουν να εκπροσωπούνται. Εγώ όπως πάντα θα πω την αλήθεια: Θέλω τον βουλευτή ανεξάρτητο και όχι μίζερο και χειραγωγούμενο από οικονομικά συμφέροντα. Οι ίδιοι που με χλεύασαν για τη στάση μου αυτή, οι ίδιοι μου επιτέθηκαν και για τη βουλευτική αποζημίωση» συμπλήρωσε ο βουλευτής, προειδοποιώντας πως θα συνεχίσει να "ενοχλεί" και να κάνει δηλώσεις περί… παξιμαδιών, ακόμη και αν του κόψουν την βουλευτική αποζημίωση!

«Θα συνεχίσω να "ενοχλώ" και μπορώ να αγωνίζομαι και χωρ��ς βουλευτική αποζημίωση και χωρίς την λειτουργία πολιτικού γραφείου και χωρίς αποσπασμένους συνεργάτες, γιατί στηρίζω την πολιτική μου δραστηριότητα στην προσωπική επαφή με κάθε συμπολίτη μου, σε κάθε σημείο της Πέλλας. Η επίθεση που δέχτηκα μου δίδαξε πολλά αλλά δεν με αποθάρρυνε» κατέληξε ο κ.Τζαμτζής στην δήλωση-απάντηση που ο ίδιος έδωσε στην δημοσιότητα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top