ΣΥΡΙΖΑ: Επιπρόσθετη επιβάρυνση για τους πολίτες με τον νέο φόρο

«Η κυβέρνηση νομιμοποιεί και επεκτείνει τα χαράτσια»

«Η κυβέρνηση στοχεύει στην τελική ψήφιση ενός νομοσχεδίου που επιβαρύνει επιπρόσθετα το��ς πολίτες» σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο φόρο ακινήτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για πολιτική μέσω διαρροών οι οποίες «συνοδεύονται από αποσπασματικές και ελεγχόμενες αντιδράσεις βουλευτών επί των διαρροών, στοχεύει στην τελική ψήφιση ενός νομοσχεδίου που επιβαρύνει επιπρόσθετα τους πολίτες, αναδεικνύοντας την τεράστια απόσταση που τη χωρίζει από τις ανάγκες της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».

«Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση νομιμοποιεί και επεκτείνει τα χαράτσια, βασισμένη σε τιμές αντικειμενικών αξιών που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, φορτώνοντας και άλλα χρέη στα ήδη υπερχρεωμένα νοικοκυριά» τονίζει η Κουμουνδούρου, η οποία ζητά τη θεσμο��έτηση «ενός κοινωνικά δίκαιου και αποτελεσματικού φορολογικού συστήματος, με φόρο στο σύνολο της περιουσίας και με υψηλό αφορολόγητο που θα ελαφρύνει το φορολογικό βάρος από τη μικρή και μεσαία περιουσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top