“Σταχτοπούτα” του ΠΑΣΟΚ η Τζάκρη; Θυμούνται τις γόβες της αλλά όχι το όνομα της!

Το λάθος της Ξενογιαννακοπούλου στο Facebook τα λέει όλα!

“Σταχτοπούτα” του ΠΑΣΟΚ η Τζάκρη; Θυμούνται τις γόβες της αλλά όχι το όνομα της!

Καλό πήγε να κάνει η πρώην υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για την πρώην σύντροφο ΘοδώραΤζάκρη αλλά κάπου στην ορθογραφία μπερδεύτηκε και τα έκανε χειρότερα!

Όλα ξεκίνησαν από την ανάγκη της Ξενογιαννακοπούλου να πάρει το μέρος της πρώην υφυπουργού Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ και να απαντήσει μέσω Facebook σε όσους την «λοιδορούν», με σχόλια για την εμφάνισή της! Μέχρι εδώ όλα καλά, τα όργανα ξεκίνησαν όταν η κ. Ξενογιαννακοπούλου μπέρδεψε τα όνομα του άλλοτε μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ και αντί για Τζάκρη την έγ��αψε ….. Τσάγκρη ... !!!!!!!!

Μάλλον και η κ.Ξενογιαννακοπούλου, ως γυναίκα, έπεσε και αυτή "θύμα" του styling της κυρίας Θοδώρας Τζάκρη και αυτό που της έχει μείνει εντονότερα στην μνήμη είναι τα δωδεκάποντα και τα κομψά ταγιεράκια που συνήθιζε να φοράει η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ !!!

Αναλυτικά το μήνυμα της Ξενογιαννακοπούλιου για την κ.Τζάκρη:

«Η Θοδώρα Τσάγκρη είχε το πολιτικό θάρρος να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας εχθές στη Βουλή. Αντίθετα από όλους αυτούς που σήμερα την λοιδορούν, όχι με πολιτικά επιχειρήματα που δεν έχουν, αλλά με σεξιστικά σχόλια επειδή είναι γυναίκα σχετικά με την εμφάνιση και το ντύσιμο της. Ξεχνούν όμως ότι η δραματική περίοδος που διανύουμε απαιτεί καθαρές πολιτικές θέσεις ,και όσοι διαφωνούν πραγματικά, και όχι προσχηματικά και επικοινωνιακά, με την πολιτική της συγκυβέρνησης οφείλουν να το αποδεικνύουν έμπρακτα. Η χθεσινή συζήτηση και ψηφοφορία ήταν και σε αυτό χρήσιμη, γιατί ξεκαθάρισε την εικόνα».

mariliza.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top