Ο. Κεφαλογιάννη: «Δεν βοηθάει σε τίποτα την κοινωνία η πρόταση μομφής»

«Η κυβέρνηση θα βγει κερδισμένη»

Ο. Κεφαλογιάννη: «Δεν βοηθάει σε τίποτα την κοινωνία η πρόταση μομφής»

​«Πόσο σκόπιμη ήταν η κατάθεση πρότασης δυσ��ιστίας κατά της κυβέρνησης την στιγμή της διαπραγμάτευσης με την τρόικα;», αναρωτήθηκε η υπουργός τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη στην ομιλία της στη Βουλή.

«Ενισχύει κάπως τη διαπραγμάτευση; Βοηθάει την κοινωνία να αντιμετωπίσει πολλαπλές εντάσεις; Όχι», είπε, προβλέποντας ότι από την όλη διαδικασία η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη και παράλληλα θα αναδειχθεί το «αδιέξοδο» της αντιπολίτευσης.

«Ένα αδιέξοδο οδήγησε την αξιωματική αντιπολίτευση σε αυτή την πρόταση. Δεν πείθει για την ικανότητά της να δώσει ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες, ασφαλείς απαντήσεις στον κόσμο», είπε.

Ακόμα επικεντρώθηκε στον ελληνικό τουρισμό:

«Όχι μόνο άντεξε, αλλά κατάφερε σημαντικά επιτεύγματα σε μία κρίσιμη συγκυρία, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για βασικό μοχλό στήριξης της ελληνικής οικονομίας».

Επίσης έκανε λόγο για συλλογική και μεθοδική δουλειά 16 μηνών με συγκεκριμένα αποτελέσματα και παρέθεσε τους άξονες του εθνικού σχεδίου για τον τουρισμό, μεταξύ των οποίων συγκεκριμένες νομοθετικές ρυθμίσεις, χωροταξικό του τουρισμού, μεσοπρόθεσμο πλαίσιο προγραμματισμού 2014-2020 με το νέο ΕΣΠΑ κ.ο.κ.

Τέλος είπε «να πούμε «όχι» στην ηττοπάθεια, τη μιζέρια, τη στασιμότητα, «ναι» σε ό,τι μπορεί να δώσει ελπίδα στους Έλληνες».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top