«Παρών» θα ψηφίσουν στην πρόταση μομφής οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ

Δείτε τι είπαν Οικονόμου και Παπαδόπουλος

«Παρών» θα ψηφίσουν στην πρόταση μομφής οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ

​«Η πανσπερμία των θέσεων και απόψεων» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να καταφύγει στην πρόταση μομφής , τόνισε ο Εισηγητής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου κατά την παρέμβασή του στην συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή.

Ο κ.Οικονόμου πως η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα στην ψηφοφορία της Κυριακής, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι την Κυριακή θα ψηφίσει «παρών» στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

«Σε τι καλούμαστε να πούμε «ναι» ή «όχι»; Να πω «ναι» στην πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως την λέει ο Γ. Δραγασάκης; Είναι ίδια αυτή με αυτά που λένε άλλοι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Ν. Βούτσης εξέφρασε ένα λόγο πιο πολεμικό, είναι στα πρόθυρα να του να πάρει τα όπλα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «χρειάζεται νέα διαπραγμάτευση», κατηγορώντας την κυβέρνηση περί ιδιωτικοποίησης των πάντων και περί αδυναμίας για διαπραγμάτευση, καθώς όπως είπε είναι «πολιτικά και κοινοβουλευτικά μία αδύναμη πλειοψηφία για να κάνει πολιτική διαπραγμάτευση».

«Οι γραμμές άμυνας πάνε διαρκώς πίσω. Δεν θα ήταν καλύτερα να αφήσουμε να αποκαλυφθεί για να υπάρξει πρόταση μομφής;» διερωτήθηκε.

Στην ίδια γραμμή και οι δηλώσεις του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλου, ο οποίος μιλώντας στο STAR και την εκπομπή Live U, έκανε λόγο για ««τακτικιστική κίνηση» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, η οποία «εξυπηρετεί περισσότερο τις εσωκομματικές ισορροπίες του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top