Έρχεται τριήμερο "φωτιά": Στις 12 αρχίζει η συζήτηση επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

Θα ολοκληρωθεί την Κυριακή τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία

Έρχεται τριήμερο "φωτιά":  Στις 12 αρχίζει η συζήτηση επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

Τα βλέμματα όλων θα είναι από σήμερα Παρασκευή στραμμένα στη Βουλή καθώς αρχίζει στις 12 το μεσημέρι η συζήτηση επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα ολοκληρωθεί την Κυριακή τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία. Η πρόταση μομφής γίνεται δεκτή μόνο αν ψηφιστεί από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δηλαδή τουλάχιστον από 151 βουλευτές.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής στη Βουλή, με αφορμή την εντολή εκκένωσης της ΕΡΤ, προκειμένου όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας να σταματήσει η πορεία της χώρας προς την οικονομική καταστροφή και η απ��ξίωση της δημοκρατίας.

«Έχουμε χρέος να την εμποδίσουμε και με τη στήριξη του λαού θα τα καταφέρουμε να εμποδίσουμε αυτή την πορεία και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλύτερο αύριο» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κ. Μητσοτάκης: δώσατε μεγάλη ευκαιρία στην κυβέρνηση να αποδείξει ότι η πλειοψηφία είναι ισχυρή


Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκε εκ μέρους της κυβέρνησης ο παριστάμενος Υπουργός Διοικητικής Mεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μίλησε για ευκαιρία της κυβέρνησης να αποδείξει ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι ισχυρή και αραγής και τις επόμενες μερες –όπως είπε- θα τοποθετηθουμε όλοι για το πώς αντιλαμβανόμαστε το μελλον χώρας. Ενώ πρόσθεσε ότι μέσα από την ψήφο επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ θα αναβαπτιστεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star από την εκπομπή Live U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top