Στον εισαγγελέα καταγγελία για βιομηχανία νομιμοποιήσεων στο Δήμο Αθηναίων!

Ανώνυμη επιστολή στον Γιάννη Μιχελάκη καταγγέλλει σούπερ-σκάνδαλο

Καταγγελία που περιγράφει μια βιομηχανία-πλυντήριο πίσω από τις εκδόσεις βεβαιώσεων για τους αλλοδαπούς έστειλε στον εισαγγελέα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Η ανώνυμη καταγγελία περιήλθε στο γραφείο του υπουργού με αποστολέα «Εργαζόμενοι στο Τμήμα Αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων» και κάνει λόγο για διαρκή παραβατικότητα των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στη διαδικασία νομιμοποίησης Αλλοδαπών.

«Το κέντρο αλλοδαπών του Δήμου Αθηναίων, Ψαρών και Μαιζώνος 45, έχει μετατραπεί σε βιομηχανία, σε πλυντήριο παράνομων χιλιάδων εκδόσεων βεβαιώσεων κατάθεσης ελλιπών δικαιολογητικών (μπλέ βεβαιώσεων) χωρίς οι φάκελοι των αλλοδαπών να είναι πλήρεις, , δηλ. όποιος δεν έχει τις προϋποθέσεις ανανέωσης δεν μπορεί να λάβει μπλε βεβαίωση αλλά μόνο αριθμό πρωτοκόλλου. Με το ανάλογο τίμημα όμως ο αλλοδαπός λαμβάνει τη σχετική βεβαίωση και κυκλοφορεί νόμιμα εντός και εκτός της Ελλάδος για 2-3 χρόνια…» τονίζεται στην επιστολή, αναφέροντας σωρεία μη σύννομων ενεργειών από μέρους της εν λόγω Διεύθυνσης.

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας για διερεύνηση, ενώ επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από πλευράς δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top