Βολές Ματθαιόπουλου σε Λαζαρίδη: Έλεγε μετά το Φύσσα ότι θα θρηνήσουμε και άλλους

Επίθεση και σε Παπούλια: Δεν έκανε ούτε μια τυπική δήλωση

Βολές Ματθαιόπουλου σε Λαζαρίδη: Έλεγε μετά το Φύσσα ότι θα θρηνήσουμε και άλλους

Επίθεση εναντίον του Κάρολου Παπούλια και του Χρύσανθου Λαζαρίδη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Ο κ. Ματθαιόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ως «ηθικό αυτουργό της διπλής δολοφονίας» και καταφέρθηκε εναντίον του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκε ότι ο κ. Λαζαρίδης προανήγγειλε τη διπλή δολοφονία λέγοντας μετά τη δολοφονία του Φύσσα ότι «θα έχουμε και άλλους νεκρούς» και ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε επικριτικά και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας ότι «δεν έκανε ούτε μια τυπική δήλωση» για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Στον κ. Ματθαιόπουλο απάντησε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος -αφού τον επέκρινε λέγοντας ότι δεν έκανε καμία αυτοκριτική για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα- δήλωσε: «Αυτό που παρακολουθήσαμε είναι η απόλυτη καπήλευση δύο νεκρών παιδιών από ένα κόμμα που έχει στον πυρήνα του, στην πρακτική του, την απόλυτη βία και μάλιστα τη βία ως σκοπό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top