Κόντρα κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Σαμαρά

Ανταλλαγή αιχμών μεταξύ Κεδίκογλου και Σκουρλέτη

Κόντρα κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Σαμαρά

Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το περιεχόμενο της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Mega.

O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων «μνημείο διχαστικού λόγου» τη συνέντευξη του κ. Σαμαρά. «Θα περίμενε κανείς από τον Πρωθυπουργό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όχι να υιοθετήσει για άλλη μια φορά και να παρουσιάσει την ανυπόστατη θεωρία των δύο άκρων» ανέφερε.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «δεν ήταν εικόνα Πρωθυπουργού αυτή. Και όλα τα υπόλοιπα όσα είπε ήταν ασύστολα ψεύδη, ανυπόστατες κατηγορίες, οι οποίες αν μη τι άλλο δείχνουν ότι δεν έχει καταλάβει την κρισιμότητα των στιγμών».

Απαντώντας στον κ. Σκουρλέτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:

«Ο φλύαρος εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα ξέχασε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις του Πρωθυπουργού σχετικά με τα περιθωριακά κόμματα - και τις θέσεις τους - που στηρίζουν την υποψηφιότητα του αρχηγού του για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κατανοούμε γιατί κρύβεται και φοβάται να απαντήσει».

Ανταπαντώντας το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο διερωτήθηκε «αν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς στην Ελλάδα στηρίζει Βενιζέλο και στην Ευρώπη Μέρκελ». Όπως υποστηρίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο Πρωθυπουργός δεν αρκούνται στο να αποκαλούν ακραία και περιθωριακή δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά χαρακτηρίζουν με τον ίδιο τρόπο το σύνολο της ευρωπαϊκής αριστεράς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top