Κεδίκογλου: Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια

«Καλός ηθοποιός ο Πελεγρίνης δεν κάνει για πρύτανης ο άνθρωπος»

«Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ανοίξουν τα πανεπιστήμια» υ��οστήριξε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον Βήμα FM.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε και στον πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Θεοδόση Πελεγρίνη: «Είναι ευθύνη των πρυτάνεων από εδώ και πέρα, και δεν μπορώ να μην καυτηριάσω τον κ. Πελεγρίνη, ο οποίος μπορεί να έχει ταλέντο στο σανίδι ως ηθοποιός, αλλά για πρύτανης δεν κάνει ο άνθρωπος. Και τι έγινε, λέει, να χαθεί ένα εξάμηνο μπροστά στα πανεπιστήμια; Μα, μιλάς έτσι όταν τα παιδιά που έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν στις σχολές πληρώνουν ήδη ενοίκια και έχουν έρθει με ιδρώτα και αίμα από τις οικογένειές τους;».

Αναφερόμενος στους διοικητικούς υπαλλήλους, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι όσοι δεν απογράφθηκαν θα τεθούν σε αργία: «Είναι ψηφισμένος νόμος. Οι άνθρωποι αυτοί θα πάνε σε αυτοδίκαιη αργία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το να κάθονται και να πληρώνονται, δεν μας λέει τίποτα. Θα προχωρήσουμε παρακάτω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top