Ν. Χατζηνικολάου: Π��οσθέτει ένταση και ηλεκτρισμό στην κοινωνία το διπλό φονικό

«Να σταματήσουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά οι υπάλληλοι της τρόικας»

Ν. Χατζηνικολάου: Προσθέτει ένταση και ηλεκτρισμό στην κοινωνία το διπλό φονικό

«Η στιγμή που γίνεται το διπλό φονικό δεν είναι καλή στιγμή. Είναι μια στιγμή που η πολιτική μας σκηνή αντιμετωπίζει μια σειρά από πολύ σημαντικές προκλήσεις και ο ηλεκτρισμός αυτός δεν μας χρειαζόταν» τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο σημερινό του σχόλιο στο κεντρικό δελτίο του STAR.

«Θέλω να πω με αυτή την ευκαιρία ότι το πόσο σοβαρή είναι η διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση με την τρόικα θα φανεί πολύ σύντομα, με την κατάρτιση του προϋπολογισμού και τα βάρη που θα φέρει για τα επόμενα δύο χρόνια. Την απάντηση στη συζήτηση “διαπραγματεύεται ή δεν διαπραγματεύεται” που γίνεται, θα την ξέρουμε λίγες μετά την κατάρτιση του προϋπολογισμού. Θέλω να πω, όμως, ότι στη διαπραγμάτευση αυτή έχει ένα πρόσθετο επιχείρημα η κυβέρνηση» σημείωσε ο εκδότης της Real News και πρόσθεσε: «Θα πρέπει οι εταίροι μας στην Ευρώπη να συμβάλλουν ώστε να διατηρηθεί στη χώρα ένα κλίμα πολιτικής σταθερότητας και ομαλών εξελίξεων».

«Με αυτό που λέω εννοώ ότι -την ώρα που θα διαπραγματεύονται με την ελληνική κυβέρνηση- είναι χρήσιμο να σκέφτονται οι υπάλληλοι της τρόικας ότι υπάρχει πολλή ένταση και ηλεκτρισμός στην ελληνική κοινωνία. Ότι έχει πληρώσει πάρα πολλά το ελληνικό νοικοκυριό και πρέπει να μπει ένα φρένο στις απαιτήσεις τους. Να σταματήσουν δηλαδή να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, ειδικά σε μια περίοδο σαν τη σημερινή μετά από 3 δολοφονίες, που έχουν έντονο άρμα πολιτικών κινήτρων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο» δήλωσε ο κ. Χατζηνικολάου.

«Τουλάχιστον, σε αυτή τη συγκυρία θα πρέπει να βοηθήσουν τη χώρα να πάει μπροστά και να πάψουν να της βάζουν τρικλοποδιές» κατέληξε ο εκδότης της Real News.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top