Παπαδημούλης: Δεν «ξεπλένει» τη Χρυσή Αυγή το δι��λό φονικό

Κάνει λόγο για κίνδυνο να αθωωθεί η Χρυσή Αυγή στα μάτια της κοινωνίας

Παπαδημούλης: Δεν «ξεπλένει» τη Χρυσή Αυγή το διπλό φονικό

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: η δολοφονία της Παρασκευής ήταν φασισμός. Ωστόσο, δεν την ‘παίρνει’ τη Χ.Α να εμφανίζεται ως θύμα της βίας γιατί η ίδια είναι φορέας άγριας και απόλυτης βίας. Το διπλό φονικό δεν μπορεί να την ξεπλύνει» τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για υπαρκτό κίνδυνο «να ξεπλυθεί και να αθωωθεί η Χρυσή Αυγή στα μάτια ενός τμήματος της κοινωνίας που δεν είναι φασίστες».

Παράλληλα επιτέθηκε στην κυβέρνηση δηλώνοντας ότι «μόνο ομαλότητα, σταθερότητα και δημοκρατία δεν παράγει και δεν ευνοεί», διευκρινίζοντας: «Δεν είναι μόνο το όργιο πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, κρατικού αυταρχισμού ή περιφρόνησης της Βουλής, είναι μια συμπεριφορά που ολοένα και περισσότερο δείχνει ότι η Δημοκρατία την ενοχλεί».

Ο ίδιος, άσκησε σκληρή κριτική στο περιβάλλον του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για ακροδεξιούς συμβούλους του Σαμαρά «που επιμένουν στον συμψηφισμό και στην θεωρία των δύο άκρων».

Τέλος, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι η τρόικα «εξασφάλισε τη μείζονα υποχώρηση της κυβέρνησης» πριν έρθει στην Ελλάδα για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top