ΣΥΡΙΖΑ: Παιχνίδι με στημένη τράπουλα η διαπραγμάτευση

"Μόνη διέξοδος η ακύρωση του μνημονίου"

«Παιχνίδι με στημένη τράπουλα, με χαμένη στο τέλος την ελληνική κοινωνία» χαρακτηρίζει την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «αυτό που ξεκινάει ως ‘αντάρτικο’ της κυβέρνησης γρήγορα μετατρέπεται σε άτακτη φυγή και κρυφτό από τον ελληνικό λαό».

Το κόμμα του Αλ.Τσίπρα εκτιμά πως «η πολιτική της συνεχιζόμενης λιτότητας και των μέτρων ισοπέδωσης του κοινωνικού κράτους, όχι μόνο δεν πρόκειται να σταματήσει, αλλά η κλιμάκωσή της είναι το μόνο σίγουρο αποτέλεσμα κάθε νέου γύρου διαπραγματεύσεων».

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «μόνο η ακύρωση του μνημονίου και η χάραξη μιας νέας αναπτυξιακής στρατηγικής για την Ελλάδα και την Ευρώπη στη βάση της φορολόγησης του πλούτου και της αναδιανομής του, της στήριξης του κοινωνικού κράτους και της απασχόλησης, μπορεί να δώσει διέξοδο στις ελπίδες του ελληνικού λαού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top