Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης για το άνοιγμα των καταστημάτων

Υπουργείο Ανάπτυξης: η κασέτα του ΣΥΡΙΖΑ κόλλησε στο παρελθόν

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης για το άνοιγμα των καταστημάτων

Τη διαμάχη ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης προκάλεσε το άνοιγμα των καταστημάτων σήμερα, πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές απαράδεκτη και αντιδραστική απόφαση από κάθε άποψη, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «είναι εκτός τόπου και χρόνου όταν από τη μια πλευρά σφαγιάζει τα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων και από την άλλη αυξάνει τις μέρες και τις ώρες που οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν».

Κατά την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης επίσης «πρόκειται για άλλη μια ισοπεδωτική ενέργεια που στρέφεται ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων, ενώ οδηγεί στη θανατική καταδίκη το μικρομεσαίο εμπόριο που θα οδηγηθεί σε ακόμα περισσότερα λουκέτα, ανατροφοδοτώντας έτσι το φαύλο κύκλο της ύφεση�� και της ανεργίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίσθηκε τέλος ότι μόνος κερδισμένος είναι τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές αλυσίδες «που θα ωφεληθούν από την ανακατανομή του μειωμένου τζίρου» και ζήτησε από την κυβέρνηση «να πάρει τώρα πίσω αυτό το μέτρο».

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, το υπουργείο Ανάπτυξης σχολίασε μέσω "κύκλων" : «Η κασέτα του ΣΥΡΙΖΑ κόλλησε στο παρελθόν, δεν κατάλαβε τίποτα ούτε από το σημερινό γιορτινό κλίμα, η σημερινή του ανακοίνωση αποδεικνύει πως στην πραγματικότητα είναι δύναμη αντίδρασης και μιζέριας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top