Γ. Παπανδρέου: Η Ελληνική κοινωνία δεν αντέχει το μίσος και το διχασμό

«Οφείλουμε να ενώνουμε αντί να πολώνουμ��» τόνισε

Τη λύπη του για τη δολοφονία των δύο νέων ανθρώπων και τον τραυματισμό ενός τρίτου, κατά τη δολοφονική επίθεση ��ξω από τα γραφεία της Χ.Α στο Ν. Ηράκλειο, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε δήλωσή του.

«Αποτελεί αδήριτη ανάγκη η ενότητα και η συνεργασία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων. Κάθε δημοκράτη πολίτη που πιστεύει στις δημοκρατικές πρακτικές απέναντι σε κάθε μορφή βίας και αυθαιρεσίας. Που δεν ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα αλλά αναζητά πραγματικές αιτίες και λύσεις. Που αναζητά πάντα λύσεις μέσα από την αλήθεια και τον διάλογο, χωρίς να επιδιώκει να επιβάλει τις δικές του», ανέφερε.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι ότι «η πόλωση υπονομεύει τη συλλογική δύναμη» και ότι είναι αυτονόητη αλήθεια ότι η χώρα, η Ελληνική κοινωνία δεν αντέχουν το μίσος και ��ο διχασμό».

Ο κ. Παπανδρέου, επανέλαβε επίσης όσα είχε δηλώσει για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην οποία τόνιζε, μεταξύ άλλων, ότι «η βία είναι βία, από όπου κι αν προέρχεται, απέναντι σε οποιαδήποτε ιδέα, απέναντι σε οποιονδήποτε», ότι είναι «αδικαιολόγητη και καταδικαστέα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top