Άντε πάλι: η Κομισιόν δεν επιβεβαιώνει ότι θα έρθει η τρόικα στην Αθήνα!

«Θα επιστρέψει όταν λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες» δήλωσε η Σ. Χιουζ

Εξακολουθεί και σήμερα η Κομισιόν να μην επιβεβαιώνει ότι θα έρθει το κλιμάκιο της τρόικας στις αρχές της άλλης εβδομάδας στην Αθήνα! Συντηρεί έτσι το κλίμα αβεβαιότητας και τα σενάρια για ασυμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση στο ζήτημα του δημοσιονομικού κενού και στο ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, παρότι γερμανικά ΜΜΕ μετέδωσαν νωρίτερα σήμερα ότι η τρόικα θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 5 Νοεμβρίου.

Είχε προηγηθεί χθες η μετάδοση της πληροφορίας από το Reuters ότι η τρόικα δεν θα έρθει τη Δευτέρα στην Αθήνα, στο οποίο η κυβέρνηση απάντησε μ�� την επισήμανση ότι το ραντεβού είναι ήδη προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη. Η Κομισιόν απέφυγε επίσης να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο έλευσης της τρόικας, ενώ σήμερα η εκπρόσωπός της Σαντάλ Χιούζ επανέλαβε ότι η τρόικα θα επιστρέψει όταν έχει στη διάθεσή της όλες τις αναγκαίες πληροφορίες από τις ελληνικές αρχές που θα της επιτρέψουν να ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top