Πετάχτηκε η Γιαταγάνα στον καυγά Άδωνι-Ουζουνίδη και την πήραν τα "σκάγια" του υπουργού!

Χαμός για τα μάτια και... έναν παλιό διορισμό του Καμμένου!

Πετάχτηκε η Γιαταγάνα στον καυγά Άδωνι-Ουζουνίδη και την πήραν τα "σκάγια" του υπουργού!

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη όταν ο πρώτος κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας ότι η πρόσληψη του διοικητού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έγινε με κομματικά κριτήρια.

Η καταγγελία έγινε κατά την ερώτηση του βουλευτή σχετικά με την έλλειψη παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης.

«Αιδώς Αργείοι» απάντησε ο υπουργός Υγείας, αποκαλύπτοντας ότι ο Πάνος Καμμένος διορίστηκε σε διοικητικό συμβούλιο όταν ήταν 23 ετών. Σε έντονο ύφος μάλιστα ο υπουργός Υγείας πρότεινε στον κ.Ουζουνίδη να παραιτηθεί από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων .

«Να καταγγείλετε τον πρόεδρο σας» πρόσθεσε ο κ.Γεωργιάδης, συστήνοντας στην κ.Χ.Γιαταγάνα των ΑΝΕΛ να σωπάσει, όταν η τελευταία προσπάθησε να πάρει και αυτή μέρος στην κόντρα!

«Αφήστε κυρία Γιαταγάνα τώρα… αφήστε… Δεν συμμετέχετε στην συζήτηση Κύριε πρόεδρε η κ.Γιατάγανα δεν έχει δικαίωμα να πάρει το λόγο….» είπε ο υπουργός υγείας, καλώντας τον κ.Ουζουνίδη να είναι πιο μετρημένος!

«Να πάτε να βρείτε τον πρόεδρο σας και να του πείτε γιατί κύριε δέχτηκες να διοριστείς κομματικά στα 23 σου χρόνια» είπε ο κ.Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος διοικητής για τον οποίο ξέσπασε η κόντρα «υπήρξε διοικητής σε γειτονικό νοσοκομείο με εξαιρετικά καλά αποτελέσματα… Ο συγκεκριμένος διοικητής επιλέγει με την σύννομη διαδικασία με την σύμφωνη γνώμη της επιτροπής ΑΣΕΠ και έχοντας όλα τα κριτήρια και έχοντας στην προϋπηρεσία του πολύ επιτυχημένη διοίκηση νοσοκομείου »

«Δεν κατάλαβα δηλαδή αν κάποιος υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός με οποιοδήποτε κόμμα αυτός είναι λόγος για να αποκλείεται από δημόσιες θέσεις; Δηλαδή θέλετε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων στην Ελλάδα του 2013; Και δεν ντρέπεστε μέσα στην Βουλή των Ελλήνων;» διερω��ήθηκε ο κ.Γεωργιάδης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top