Ξαναχτύπησε ο Πάγκαλος: Αν ανοίξω το στόμα μου, θα γίνει κόλαση!

«Αν αποδειχθεί ότι είμαι πράκτορας, να πάω φυλακή»

Ξαναχτύπησε ο Πάγκαλος: Αν ανοίξω το στόμα μου, θα γίνει κόλαση!
«Αν ανοίξω ποτέ το στόμα μου θα γίνει μύλος, θα γίνει κόλαση»!
Με νέα δήλωση-φωτιά επανέρχεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο θέμα των παρακολουθήσεων που φούντωσε μετά την παραδοχή του ότι επί υπουργίας του το ΥΠΕΞ «άκουγε» τον αμερικανό πρέσβη.
«Γιατί γιατί η Ελλάδα πρέπει να είναι πάντα θύμα και από κάτω; Γιατί αυτή η κακομοιριά; η μιζέρια κι αυτός ο αστικός καθωσπρεπισμός;» τόνισε μιλώντας στον Βήμα FM πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υιοθετώντας το επιχείρημα «κάνουμε ό,τι κάνουν όλοι»: «Άλλωστε, το "κάνουμε ό,τι κάνουν κι άλλοι" ήταν το σχόλιο και του ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε σχετική ε��ώτηση». Παράλληλα, σημείωσε ότι η ΕΥΠ είχε παγιδεύσει δύο παλαιάς τεχνολογίας σταθερά τηλέφωνα των Αμερικανών, κάτι που χαρακτήρισε επιτυχία της Υπηρεσίας.
Ο πρώην αντιπρόεδρος, μάλιστα, αναρωτήθηκε γιατί στη διαμάχη Αμερικανών-Γερμανών πρέπει να είμαστε υπέρ της Μέρκελ: «Σε πολύ δύσκολες στιγμές μάς στήριξαν οι ΗΠΑ, ενώ από την άλλη έχουμε τη γνωστή κατάσταση. Γιατί να μισούμε τους λαούς κατά ιεραρχία;».
Ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε σφόδρα στο ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για «λυσσαλέα επίθεση από όλα τα στελέχη» για τις δηλώσεις του και πρόσθεσε με αιχμές: «Το ΠΑΣΟΚ πήρε το πρώτο βραβείο. Οι δηλητηριωδέστερες, εμπαθέστερες και κακοηθέστερες έγιναν από εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ. Προφανώς πρέπει να υπάρχει κάποια στιγμή».
Μάλιστα, υποστήριξε ότι τον πήραν τηλέφωνο από τη Χαριλάου Τρικούπη ζητώντας του να ανασκευάσει λέγοντας ότι έκανε χιούμορ: «Επικοινώνησαν μαζί μου από ΠΑΣΟΚ ζητώντας μου να πω ότι είναι χιουμοριστική δήλωση. Τους απάντησαν ότι δεν θα γελοιοποιήσω τον εαυτό μου και δεν ήταν χιουμοριστική και δεύτερον ότι αυτά πράγματα τα ξέρουν χιλιάδες άνθρωποι. Αυτός που με πήρε μιλούσε εξουσιοδοτημένα από το ΠΑΣΟΚ».
Τέλος, Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι οι παρακολουθήσεις εξυπηρέτησαν τον στόχο της εισόδου της Κύπρου στην ΕΕ, ενώ σχολιάζοντας τον δικηγόρο που τον μήνυσε είπε «αν αποδειχθεί ότι είμαι πράκτορας, να πάω φυλακή».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top