Έξαλλος ο Μητσοτάκης με Βελγική εφημερίδα: Διαστρέβλωσαν βάναυσα τα λεγόμενα μου!

Με επιστολή του ζητά να ανασκευάσουν τα περί στρατιωτικού νόμου

Έξαλλος ο Μητσοτάκης με Βελγική εφημερίδα: Διαστρέβλωσαν βάναυσα τα λεγόμενα μου!

Εξοργισμένος με την βελγική εφημερίδα «La Libre Belgigue» είναι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος διαψεύδει ότι έκανε παραλληλισμό της μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης με εφαρμογή στρατιωτικού νόμου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αυτήν, κάνοντας λόγο για «βάναυση διαστρέβλωση» των όσων είπε. Μάλιστα με επιστολή του προς την εφημερίδα ζητά να ανασκευάσει άμεσα το δημοσίευμα.

Στην επιστολή αναφέρει αναλυτικά:

"Κύριε διευθυντά,

Ενημερώθηκα, διαβάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησα στην Αγγελική Κουρούνη, (που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα σας την Τρίτη 29 Οκτωβρίου) υπό τον τίτλο "Το πελατειακό σύστημα τακτοποιούσε πολύ κόσμο" ότι έκανα σύγκριση της μεταρρύθμισης της ελληνικής δημόσιας διοίκησης με μια "εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου".

Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησα αυτές τις λέξεις.

Η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας ��αι για τους πολίτες. Η προσπάθειά σας να δημιουργήσετε εντυπώσεις δεν περιποιεί τιμή στην εφημερίδα σας.

Σας ζητώ να δημοσιεύσετε τη διόρθωση τόσο στην έντυπη έκδοση όπου δημοσιεύθηκε το θέμα όσο και στη διαδικτυακή σας έκδοση.

Με εκτίμηση".

Δείτε ΕΔΩ το επίμαχο δημοσίευμα που έκανε χθες το γύρο του διαδικτύου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top