Κρεμαστινός: Λάθος του ΠΑΣΟΚ που δεν έκανε εκλογές πριν το πρώτο Μνημόνιο

«Δεν πρέπει να ρίχνουμε στην πυρά ένα κόμμα για 2-3 στελέχη»

Ως «μη σοβαρό» χαρακτήρισε το θέμα του χαρακτηρισμού του ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση από τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Πάνο Καμμένο, ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Το θέμα δεν είναι σοβαρό. Το σοβαρό θέμα είναι το κατά πόσο ένα κόμμα είναι υπεύθυνο και πρέπει να το ρίξουμε στην πυρρά όταν 2-3 στελέχη του παραβιάζουν τους κώδικες ηθικής» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον Real FM.

Ο ίδιος, σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι «ο αδύναμος κρίκος» και εκτίμησε ότι «προφανώς όσοι διαβλέπουν μεγάλες ταλαιπωρίες να συμβούν στη χώρα, βεβαίως το πρώτο θύμα θα είναι το ΠΑΣΟΚ».

Στη συνέχεια, ο κ. Κρεμαστινός ��κτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να καταφύγει σε εκλογές ή δημοψήφισμα πριν υπογράψει το πρώτο Μνημόνιο: «Το ΠΑΣΟΚ έκανε το λάθος, αντί μόλις προέκυψε το θέμα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, να καταφύγει σε εκλογές η δημοψήφισμα, έκανε το λάθος να προσπαθήσει μόνο του να το επιλύσει».

Τέλος, εκτίμησε ότι η χώρα είναι σε πολύ δύσκολη φάση, η οποία είναι άγνωστο το πότε θα τελειώσει. Σίγουρα, κατά τον ίδιο, πάντως, «δεν θα τελειώσει με τον τρόπο που σήμερα η αντιπολίτευση εισηγείται».