Κρεμαστινός: Λάθος του ΠΑΣΟΚ που δεν έκανε εκλογές πριν το πρώτο Μνημόνιο

«Δεν πρέπει να ρίχνουμε στην πυρά ένα κόμμα για 2-3 στελέχη»

Κρεμαστινός: Λάθος του ΠΑΣΟΚ που δεν έκανε εκλογές πριν το πρώτο Μνημόνιο

Ως «μη σοβαρό» χαρακτήρισε το θέμα του χαρακτηρισμού του ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση από τους Απόστολο Τζιτζικώστα και Πάνο Καμμένο, ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Το θέμα δεν είναι σοβαρό. Το σοβαρό θέμα είναι το κατά πόσο ένα κόμμα είναι υπεύθυνο και πρέπει να το ρίξουμε στην πυρρά όταν 2-3 στελέχη του παραβιάζουν τους κώδικες ηθικής» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον Real FM.

Ο ίδιος, σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι «ο αδύναμος κρίκος» και εκτίμησε ότι «προφανώς όσοι διαβλέπουν μεγάλες ταλαιπωρίες να συμβούν στη χώρα, βεβαίως το πρώτο θύμα θα είναι το ΠΑΣΟΚ».

Στη συνέχεια, ο κ. Κρεμαστινός ��κτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να καταφύγει σε εκλογές ή δημοψήφισμα πριν υπογράψει το πρώτο Μνημόνιο: «Το ΠΑΣΟΚ έκανε το λάθος, αντί μόλις προέκυψε το θέμα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, να καταφύγει σε εκλογές η δημοψήφισμα, έκανε το λάθος να προσπαθήσει μόνο του να το επιλύσει».

Τέλος, εκτίμησε ότι η χώρα είναι σε πολύ δύσκολη φάση, η οποία είναι άγνωστο το πότε θα τελειώσει. Σίγουρα, κατά τον ίδιο, πάντως, «δεν θα τελειώσει με τον τρόπο που σήμερα η αντιπολίτευση εισηγείται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top