Έχετε καινοτόμες ιδέες; Δείτε ΕΔΩ πως θα τις υλοποιήσετε!!!

Οδηγός «χαμένων» στην θεωρία φοιτητών και επιστημόνων

Έχετε καινοτόμες ιδέες; Δείτε ΕΔΩ πως θα τις υλοποιήσετε!!!

Αν έχετε μια έξυπνη καινοτόμα ιδέα, τότε μην μένετε στην σκέψη δώστε «σάρκα και οστά» στο όνειρο σας, κάνοντας αρχικά μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα ή στα γραφεία του ΣΕΒ.

Ο ΣΕΒ εγκαινίασε τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», τη στρατηγική πρωτοβουλία «Μαζί στην Εκκίνηση!» που στοχεύει στην εν��άρρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των νέων επιστημόνων, του πολυτιμότερου ανθρώπινου κεφαλαίου που διαθέτει η χώρα μας.

Ο ΣΕΒ με την πρωτοβουλία αυτή στηρίζει έμπρακτα τους νέους που έχουν μια καινοτόμα ιδέα και ενδιαφέρονται για την επιχειρηματική αξιοποίησή της, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης, που περιλαμβάνουν χώρο πρώτης εγκατάστασης, επιμόρφωση, συμβουλευτική υποστήριξη, δικτύωση και καθοδήγηση (mentoring) από καταξιωμένα υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

Η πρωτοβουλία σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τη συμμετοχή του δικτύου επιχειρήσεων του ΣΕΒ, πολλών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», το οποίο μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, παραχωρούν χώρους φιλοξενίας της δράσης, στην Αθήνα και τον Βόλο...

Ποιοι τομείς συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του ΣΕΒ και τι είναι η «κοιλάδα του Θανάτου» που βασανίζει κυρίως τους φοιτητές;;;; Δείτε τι δήλωσε το μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ Σόφη Δασκαλάκη στην εκπομπή του STAR Live U και την Πόπη Τσαπανίδου και κάντε ΠΡΑΞΗ την ιδέα σας!!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top