Κόντρα ΝΔ με νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην ΑΣΟΕΕ

Για «ακραία κυβέρνηση» μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ, «είστε αδιόρθωτοι» λέει η ΝΔ

Κόντρα της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε για μία ακόμη φορά, με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και την είσοδό ΜΑΤ στο προαύλιο του ιδρύματος, με στόχο τη σύλληψη παράνομων μεταναστών που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

«Με το κλασικό πρόσχημα του παρεμπορίου στήθηκε άλλη μια μεγάλη επιχείρηση εισβολής στο πανεπιστημιακό άσυλο και τρομοκράτησης του φοιτητικού κινήματος κι όλα αυτά από τους θιασώτες της “θεωρίας των δύο άκρων” και της “μη βίας”» αναφέρεται σε ανακοίνωση των Νέων ΣΥΡΙΖΑ. Η νεολαία του Σ��ΡΙΖΑ κάνει επίσης λόγο για «εισβολή» μεγάλης αστυνομικής δύναμης, σε ώρα αιχμής και με τη σχολή γεμάτη φοιτητές.

«Είναι αδιόρθωτοι! Ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του θέλουν τα πανεπιστήμια άσυλα παρανομίας και αποθήκες λαθρεμπορίου παράνομων μεταναστών» απάντησε το γραφείου Τύπου της ΝΔ «Αντί να ακούσουν τον κόσμο που απαιτεί να λειτουργούν ομαλά τα Πανεπιστήμια και να μην πηγαίνουν χαμένοι οι κόποι των φοιτητών και των οικογενειών τους, συντάσσονται με όσους επιδιώκουν την πλήρη απαξίωση των Εκπαιδευτικών μας Ιδρυμάτων» υποστηρίζει μεταξύ άλλων η Συγγρού σε ανακοίνωσή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top