Κόβει στα δύο τον ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσή Αυγή!

Χωρίς ομόφωνη απόφαση η Κεντρική Επιτροπή – Αύριο η συζήτηση στη Βουλή

Κόβει στα δύο τον ΣΥΡΙΖΑ η Χρυσή Αυγή!
Στα δύο κόβει η Χρυσή Αυγή τον ΣΥΡΙΖΑ αφού ο�� χειρισμοί της ηγεσίας του κόμματος για το θέμα της αναστολής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής δεν συναντούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ απόλυτη ανταπόκριση.
Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώθηκαν σήμερα χωρίς ομόφωνη απόφαση, την ώρα που αύριο συζητείται στη Βουλή η αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.
Η πρόθεση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσει τελικά την κυβερνητική ρύθμιση, προκάλεσε την αντίδραση της αριστερής πτέρυγας, η οποία με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη αντιδρά στην σκέψη να μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μέτωπο που διαμορφώνει απέναντι στη Χρυσή Αυγή η κυβέρνηση και ιδιαίτερα στο άρθρο 187Α το οποίο χαρακτήρισε «συνέχεια του τρομονόμου».
Μάλιστα, ο Τάσος Κανταράς (Αριστερό Ρεύμα), η βουλευτής Μαρία Μπόλαρη (ΔΕΑ - Κόκκινο Δίκτυο) και Δημήτρης Μπελαντής (ανένταχτος) κατέθεσαν χθες στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος δήλωση με την οποία ζητούν να μην υπερψηφιστεί η τροπολογία.
Από την πλευρά της ηγεσίας, πάντως, ο Νίκος Βρούτσης δεν άφησε να πέσει κάτω το γάντι που πέταξε η αριστερή πτέρυγα. Αφού υποστήριξε ότι το θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Χρυσή Αυγή και η αντιμετώπισή της, ο κ. Βρούτσης άφησε αιχμές για παθητική στάση ορισμένων «όταν έριχναν ποινές τριακόσια χρόνια στους Πυρήνες της Φωτιάς».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top