Το σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου στο Star: σε διαπραγμάτευση θέλει να πάει η κυβέρνηση

Τι χαρακτήρισε «λάθος» από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ

Το σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου στο Star: σε διαπραγμάτευση θέλει να πάει η κυβέρνηση

Για επιδίωξη της κυβέρνησης, όπως προκύπτει από τις κινήσεις της των τελευταίων ημερών, να πάει σε διαπραγμάτευση στο ανώτερο πολιτικό επίπεδο για το ζήτημα του χρέους της Ελλάδας, έκανε λόγο ο Νίκος Χατζηνικολάου, κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση θέλει να πάει σε διαπραγμάτευση στο ανώτερο πολιτικό επίπεδο. Το μνημόνιο σημειώνει ότι αν πάμε σε πρωτογενές πλεόνασμα ανοίγει η συζήτηση του χρέους» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Real News.

O N. Χατζηνικολάου σχολίασε επίσης τη στάση της αντιπολίτευσης και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ. «Μου έχει κάνει εντύπωση η στάση της αντιπολίτευσης. Θα ανέμενα να στηρίζει τη διαπραγμάτευση ακόμη και αν πιστεύει ότι η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει. Θα μπορούσε η αντιπολίτευση να πιέσει την κυβέρνηση σε αυτή την κατεύθυνση και να πιέσει να πετύχει η Ελλάδα τη μείωση του χρέους» τόνισε.

Ο κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Star επισήμανε ότι «όσο το χρέος παραμένει σε αυτά τα επίπεδα δεν έρχεται η ανάπτυξη και κανείς δεν έρχεται στην Ελλάδα να επενδύσει».

Για το ίδιο ζήτημα ο γνωστός δημοσιογράφος ενέφερε επίσης: «Εάν είναι επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης, πολύ σύντομα θα πληρώσει το κόστος. Αν όμως δεν είναι, τότε η αντιπολίτευση κάνει λάθος. Θα πρέπει να πάμε το νωρίτερο σε πολιτική διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top