Βολές Ανδρουλάκη στο οικονομικό επιτελείο

"Αντί να εκπέμψει SOS,αυτοπαγιδεύτηκε μπροστά στην κρίσιμη διαπραγμάτευση"

Βολές Ανδρουλάκη στο οικονομικό επιτελείο

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Β’ Αθηνών Μίμης Ανδρουλάκης, με επίκαιρη ερώτησή του προς ��ον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, υπογραμμίζει ότι το «Οικονομικό επιτελείο αυτοεξαπατήθηκε - αυτοπαγιδεύτηκε με ψευδείς εικόνες ενώπιον της κρίσιμης διαπραγμάτευσης και τώρα αντιδρά με σπασμωδικές κινήσεις, τρέχει και δεν φτάνει, μετεωρίζεται διαπραγματευτικά και ξεστομίζει απειλές -Θεέ και Κύριε!- προς τους εταίρους για… αιφνίδιες εκλογές».

«Αντί να εκπέμψει έγκαιρα SOS στο όνομα του κατεστραμμένου ανθρώπινου και παραγωγικού δυναμικού της χώρας και να επιδιώξει τη μέγιστη δυνατή ευρωπαϊκή και διεθνή συναίνεση πάνω σε μια λυτρωτική ελληνική πρόταση -με πυρήνα το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, αντιδρά πάλι σπασμωδικά, τρέχει και δεν φτάνει» συνεχίζει ο κ.Ανδρουλάκης.

Ο βουλευτής ζητά από τον κ. Στουρνάρα να παρουσιάσει στο Κοινοβούλιο, αλλά και στους εταίρους μια ρεαλιστική εικόνα ανά κλάδο της οικονομίας «ώστε μ’ ένα τουλάχιστον πρόπλασμα Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης να διεκδικήσει ουσιαστική στήριξη και δραστική απομείωση του χρέους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top