"Πόλεμος" ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: "Αδιόρθωτος και αμετανόητος ο Τσίπρας" λέει ο Κεδίκογλου

"Επικίνδυνοι και αστείοι στη ΝΔ" αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

"Πόλεμος" ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: "Αδιόρθωτος και αμετανόητος ο Τσίπρας" λέει ο Κεδίκογλου

Βγήκαν και πάλι τα «μαχαίρια» ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καδίκογλου, με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κ.Ε. του κόμματός του, χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «αδιόρθωτο και «αμετανόητο»

«'Έχασε και πάλι την ψυχραιμία του ο κ. Τσίπρας. Παραμένει κολλημένος στην καλή και κακή βία, στα βαρίδια και στις συνιστώσες του κόμματός του», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πρόσθεσε δε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από τη σθεναρή στάση της κυβέρνησης και τις επιτυχίες που αναγνωρίζονται διεθνώς, κατηγορώντας τον ότι επαναλαμβάνει «χωρίς ντροπή» κάθε επιχείρημα κατά της χώρας που χρησιμοποιούν οι χειρότεροι αντίπαλοί της.

«Όσο κι αν του είπαν ότι σιγά σιγά πρέπει να δείχνει ότι αλλάζει, ο κ. Τσίπρας είναι παγιδευμένος στον κακό του εαυτό», συμπλήρωσε ο κ. Κεδίκογλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνοι και αστείοι στη ΝΔ

Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απαντά στα σχόλια του Σ. Κεδίκογλου. «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η ΝΔ κινούμενοι στο πνεύμα των πρόσφατων δηλώσεων του κ. Σαμαρά από την Νέα Υόρκη, σχετικά με την ανιστόρητη θεωρεία των δυο άκρων, βάλθηκαν να μας πείσουν πως δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ το άλλο άκρο στην Ελλά��α, αλλά το σύνολο της ευρωπαϊκής αριστεράς»,

«Οι άνθρωποι εκτός από επικίνδυνοι είναι και αστείοι», προσθέτει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top