Μηνύματα εντός, εκτός και επί τα αυτά από τον Τσίπρα!!!

«Είμαστε η πιο μεγάλη και αξιόπιστη δύναμη ομαλότητας» τόνισε

Μηνύματα εντός, εκτός και επί τα αυτά από τον Τσίπρα!!!

​Βέβαιος ότι «η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη ανατροπή έχει αρχίσει» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε σαρωτικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση,η οποία όπως τόνισε γίνεται ολοένα πιο αυταρχική και επικίνδυνη για τον λαό και την δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «βρώμικο πόλεμο από την κυβέρνηση Σαμαρά εναντίον όλων όσων δεν θέλουν τα μνημόνια »

«Μια κυβέρνηση που σαπίζει, μια κυβέρνηση τελειωμένη που στηρίζεται σε ξένα δεκανίκια αλλά που πρέπει να ολοκληρώσει το καταστροφι��ό έργο της, είναι η σημερινή εικόνα της κυβέρνησης», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι με βάση αυτές τις διαπιστώσεις «πρέπει να περιμένουμε το χειρότερο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το χειρότερο, με ψυχραιμία και επιμονή».

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως το κόμμα του είναι η πιο μεγάλη και αξιόπιστη δύναμη ομαλότητας και δεσμεύθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαφυλάξει την δημοκρατία ως κόρη οφθαλμού όπως πάντα έκανε η αριστερά στην Ελλάδα και μάλιστα σε πολύ δύσκολες στιγμές.

Ο κ.Τσίπρας τόνισε πως το σχέδιο της κυβέρνησης να πείσει τον ελληνικό λαό, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εσωτερικός εχθρός απέτυχε, ενώ αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με τρόμο την προοπτική νέων μέτρων και προσποιείται ότι διαπραγματεύεται. Ομως, πρόσθεσε «δήθεν διαπραγματεύονται, δήθεν βάζουν κόκκινες γραμμές,».

Χαρακτήρισε «τεράστιο σκάνδαλο» την υπόθεση με τα υποβρύχια των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ενώ στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ζήτησε «λιγότερη γκρίνια και περισσότερη δράση», ενώ τόνισε την ανάγκη «να διαφυλαχθεί το ήθος της αριστεράς και να κρατήσουμε ψηλά τα στοιχεία της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top