ΣΥΡΙΖΑ: Ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν σε χειρότερο σημείο

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση από την Αξιωματική Αντιπολίτευση

«Η κατάσταση στο κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο είναι διαρκώς επιδεινούμενη, ποτέ η χώρα μας δεν ήταν σε χειρότερο σημείο» εκτιμα ο Συριζα, σε νέα ανακοίνωση του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει νέα επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος.

«Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού οικονομικών, που προσπαθούν να εξωραΐσουν την πραγματικότητα, ηχούν ως ειρωνεία στα αυτιά των άνεργων και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, ενώ η «επιτυχία» σχετικά με την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, είναι αντιληπτό πως είναι το παράγωγο μιας εσωτερικής στάσης πληρωμών, αποτέλεσμα δημιουργικής λογιστικής και μιας απίστευτα αντικοινωνικής και υφεσιακής πολιτικής» επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

«Ποτέ η κυβέρνηση» συνεχίζει η ανακοίνωση «δεν θέλησε να διεκδικήσει έναν άλλο δρόμο πέραν του μνημονίου, υπηρέτησε και ταυτίστηκε με τις επιλογές των δανειστών βάζοντας απέναντί της την κοινωνία, επιτιθέμενη εναντίον της με άγριο τρόπο».

«Σήμερα η ανάγκη να βάλουμε ένα τέλος στο κατήφορο, να επανακτήσουμε ως λαός την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και να ανοίξουμε νέους δρόμους ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης, συναντιέται με την νικηφόρα πορεία και προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top