Δ. Κουτσούμπας: Όσο και να μειωθεί το χρέος, πάλι ο λαός θα την πληρώσει!

Νέες δηλώσεις του γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ

Δ. Κουτσούμπας: Όσο και να μειωθεί το χρέος, πάλι ο λαός θα την πληρώσει!

​Όσο και να μειωθεί το δημόσιο χρέος είτε με κούρεμα, είτε χωρίς κούρεμα με επιμήκυνσή του πάλι θα τη πληρώσει ο ελληνικός λαός. Αυτό τόνισε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

Μιλώντας στον ρ/σ «Ράδιο Ελλάς Μελβούρνης», ο κ.Κουτσούμπας τόνισε πως τόσο η πρόταση της κυβέρνησης και του υπ. Οικονομικών προς την τρόικα και προς τους εταίρους τους για κάποια διευκόλυνση στην αποπληρωμή του χρέους ή για κάποια άλλα αντίστοιχα τέτοια μέτρα, όσο και το κούρεμα του χρέους που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, οδηγούν σε αντιλαϊκά μέτρα για τους εργαζόμενους.

Αναφερόμενος στη δημιουργία μιας Λαϊκής Συμμαχίας, ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε: «Δε νιώθουμε καθόλου μόνοι. Είμαστε μέσα στο λαό, είμαστε σάρκα από τη σάρκα των εργαζομένων, οι εργαζόμενοι άσχετα ακόμα και με το τι ψηφίζουν σε κάθε εκλογές, τι επιλέγουν, έχουν μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις, πολιτικά κόμματα τέτοια που μέσα από τη Λαϊκή Συμμαχία να διεκδικήσεις την εξουσία με προϋποθέσεις, να βγεις από την κρίση σε όφελος του λαού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top