Τι συμβαίνει με την υγεία του Φώτη Κουβέλη;

Η ξαφνική ζάλη, το νοσοκομείο και οι εξετάσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ

Τι συμβαίνει με την υγεία του Φώτη Κουβέλη;

Αίσιο τέλος είχε η σημερινή περιπέτεια υγείας του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ο οποίος πήρε εξιτήριο τελικά από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Παρασκευής μετά από έντονη ξαφνική ζάλη.

Οι συγγενείς και οι συνεργάτες του κ.Κουβέλη λαχτάρισαν νωρίτερα σήμερα το πρωί, όταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ την στιγμή που ήταν έτοιμος να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Καβάλα, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ .

Αρχικά ο κ. Κουβέλης οδηγήθηκε στο ιατρείο του αεροδρομίου με τους γιατρούς να προτείνουν την μεταφορά του σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, καθώς είχε πέσει αρκετά η πίεση του.

Τέλος καλό, όλα καλά ωστόσο για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις, επέστρεψε πριν από λίγη ώρα στο σπίτι του με την κατάσταση του να μην εμπνέει λόγους ανησυχίας….

Τώρα, αυτό που προέχει για τον κ.Κουβέλη είναι να τηρήσει κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών και να βρει λίγο χρόνο για ξεκούραση, η οποία και κρίθηκε απαραίτητη για την καλή υγεία του…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top