Καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για το επεισόδιο στο νοσοκομείο της Κέρκυρας ο Άδωνις

«Η ελεγκτής έκλαιγε» - Πρόεδρος Γιατρών: «Μας θέλει σούζα ο κ. υπουργός;»

Καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για το επεισόδιο στο νοσοκομείο της Κέρκυρας ο Άδωνις
Τον ΣΥΡΙΖΑ κατονόμασε ο Άδωνις Γεωργιάδης ως υπαίτιο πίσω από το επεισόδιο στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με τους ελεγκτές που –σύμφωνα με τις πληροφορίες- δέχθηκαν επίθεση από εργαζόμενους στο νοσοκομείο.
Ο υπουργός Υγείας –μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1- τόνισε ότι είναι «εξυπνάδες όσα λένε οι συνδικαλιστές για το περιστατικό» και πρόσθεσε ότι πήρε τηλέφωνο την ελεγκτή «και έκλαιγε με αναφιλητά».
Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο πρόεδρος των γιατρών της Κέρκυρας κ. Γεωργόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε με επίθεση στον κ. Γεωργιάδη: «Κάθομαι σούζα όπως θέλει ο κ. υπουργός. Δεν είχε πει ότι μπροστά στους ελεγκτές οι γιατροί και το προσωπικό θα κάθονται σούζα; Ε, λοιπόν, κάθομαι. Ας μας εξηγήσει πάντως τι ακριβώς εννοεί με τη φράση του αυτή».
Ο ίδιος, διέψευσε το περιστατικό και έκανε λόγο για ψευδείς ειδήσεις: «Δεν αρμόζει στην επιστημονική μας αρμοδιότητα κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε “Κασιδιάρηδες”. Είναι ψέματα όσα λέγονται. Εμείς χαρήκαμε όταν μάθαμε ότι έρχονται για να ελέγξουν την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Ο σκοπός της επίσκεψης, όμως, δεν ήταν να αναδείξουν τα προβλήματα. Άλλος ήταν ο σκοπός και έγινε κατά πολιτική παραγγελία».
Ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας χαρακτήρισε τον κ. Γεωργόπουλο «εξέχων κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» κατηγορώντας εμμέσως την Κουμουνδούρου ότι βρίσκεται πίσω από το περιστατικό. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι έχει διατάξει ΕΔΕ και θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους λειτούργησαν παράνομα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top