Το σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου στο Star: «Και να μην πάρουμε άλλα μέτρα δεν βγαίνει το Μνημόνιο

Τι ανέφερε για τις θέσεις της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ

Το σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου στο Star: «Και να μην πάρουμε άλλα μέτρα δεν βγαίνει το Μνημόνιο

«Ας υποθέσουμε ότι η τρόικα δεν ζητάει άλλα μέτρα, βγαίνει το Μνημόνιο; Εγώ λέω ότι δεν βγαίνει. Και εκεί είναι το μεγάλο ζήτημα» ανέφερε στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο κεντρικός του σχολιαστής Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Real News, ανέφερε επίσης ότι «μπορεί να μην τους τρομάζει η απειλή ότι έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζοντας την εκτίμηση, με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις, ότι με το ενδεχόμενο αυτό προσπαθεί να «απειλήσει» τους δανειστές της χώρας μας η κυβέρνηση.

Για τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει. Να λες από τη μια ότι θα καταγγείλεις το μνημόνιο και μην λες από πού θα βρεθούν τα λεφτά… Αυτά τα δύο πάνε πακέτο».

Ο κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Star σχολίασε επίσης τις συνέπειες στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής από το ενδεχόμενο να αποδειχθεί ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των ευρημάτων στο Μουσείο Πάλλη και στην οργάνωση-κόμ��α.

«To κρίσιμο σημείο είναι εάν ο Πάλλης συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή. Εάν αυτό το εμπόριο όπλων που φαινόταν ότι γινόταν με προκάλυμμα το Μουσείο - το οποίο να υπενθυμίσουμε εγκαινιάσθηκε εν χορδαίς και οργάνοις από πολιτικούς μας- αποδειχθεί ότι είχε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, τότε είναι πολύ πιθανό οι αρχές να βρίσκονται πολύ κοντά στην ανακάλυψη του οπλοστασίου της οργάνωσης» τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Όπως έχω ξαναπεί, για να σταθεί η ιστορία του οπλοστασίου της οργάνωσης, πρέπει να βρεθούν και όπλα» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top