Επίθεση σε Τσίπρα και αιχμές για Αβραμόπουλο από τον Ε.Βενιζέλο

"Πρέπει να υπάρξει ένα ξεκάθαρο μέτωπο κατά του ναζισμού"

​Κάλεσμα σε όλους και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ να υπάρξει ένα ξεκάθαρο μέτωπο κατά του ναζισμού και υπέρ της Δ��μοκρατίας απεύθυνε το απόγευμα της Πέμπτης από το βήμα της βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλος κατά την διάρκεια της συζήτησης για την τροπολογία περί αναστολής χρηματοδότησης .

«Καλώ άπαντες και κυρίως την αξιωματική αντιπολίτευση, να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για μισόλογα και παραιτήσεις...Πρέπει να υπάρχει ένα ξεκάθαρο μέτωπο κατά του ναζισμού, υπέρ της Δημοκρατίας» τόνισε κ.Βενιζέλος.

Ο κ.Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλου με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου πως είναι απαράδεκτο το ζήτημα με τα ναυπηγεία και πως είναι «αναφαίρετο δικαίωμα» κάθε κόμματος η πρόταση για εξεταστική επιτροπή.

«Ο πρωθυπουργός και εγώ έχουμε δώσει εντολή στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Ανάπτυξης να λυθεί το θέμα από τον περασμένο Ιούνιο. Υπάρχει αδικαιολόγητη παράταση. Οι υπουργοί δεν είναι για να κάνουν διαπιστώσεις, ούτε τον καλό στην αντιπολίτευση αλλά για να λύνουν προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος .

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι όσα λέει είναι απροκάλυπτη στήριξη των αμαρτωλών συμβάσεων του Άκη Τσοχατζόπουλου. «Όπως πήρε στο κόμμα του όλα τα στελέχη του Τσοχατζόπουλου, τώρα στηρίζει και τις συμβάσεις του».

ΒΙΝΤΕΟ STAR