Βενιζέλος: Δεν ανεχόμαστε νέα μέτρα.... Δεν θα τα ψηφίσουμε

Τι είπε στην σύσκεψη με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Δεν ανεχόμαστε νέα μέτρα.... Δεν θα τα ψηφίσουμε

​Σύσκεψη με τους «πράσινους» υπουργούς της κυβέρνησης συγκάλεσε το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, ο κ.Βενιζέλος είπε πως το κρισιμότερο σημείο είναι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, τονίζοντας πάντως πως η ελληνική κοινωνία ��εν αντέχει νέα μέτρα.

«Νέα μέτρα δεν είναι δυνατόν να συζητηθούν όχι μόνο γιατί δε θα περάσουν αλλά και γιατί δημιουργούν φαύλο κύκλο και επιτείνουν την ύφεση και κάτι τέτοιο δεν είναι ανεκτό» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος, επισημαίνοντας πως αυτό που χρειάζεται είναι «συγκροτημένη διαπραγμάτευση και όχι πολλές δηλώσεις»

Ο κος Βενιζέλος εκτίμησε ότι υπάρχουν δυσκολίες στη συνεννόηση ανάμεσα στο ΔΝΤ και την τρόικα και πως «τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα γιατί δεν έχει συγκροτηθεί ακόμη η γερμανική κυβέρνηση και κανένας δεν αναλαμβάνει ευθύνες».

Για την κεντροαριστερά

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε αναφορά και στις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, και επανέλαβε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές «χωρίς ηγεμονισμούς» όπως είπε.

Για την Χρυσή Αυγή

Το ΠΑΣΟΚ δικαιώθηκε για την ΧΑ είπε ο κ. Βενιζέλος, και παρατήρησε ότι και η κυβέρνηση απεδέχθη τη θέση της Χαριλάου Τρικούπη, όμως δεν θα πρέπει το πολιτικό σύστημα να περιμένει άμεσα εκλογικά αποτελέσματα από τις κινήσεις της Δικαιοσύνης για τη ΧΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top