Εξηγήσεις από Καπερνάρο γιατί ψήφισε «παρών» στην άρση ασυλίας βουλευτών της ΧΑ

«Αρνούμαι να ψηφίζω ό,τι μου σερβίρεται» υποστήριξε

Εξηγήσεις έδωσε με δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Βασίλης Καπερνάρος, σχετικά με τον λόγο για τον οποίο ψήφισε «παρών» κατά τη ψηφοφορία για την άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Στη δήλωσή του ο κ. Καπερνάρος υποστήριξε:

«Στη σημερινή διαδικασία ψήφισα σε όλες τις κατηγορίες “Ναι”. Στη μοναδική περίπτωση που ψήφισα “Παρών” ήταν αυτή τ��υ αδικήματος της “στάσης”. Ως νομικός και ως βουλευτής αρνούμαι να ψηφίζω ότι μου σερβίρεται χωρίς να έχω αναλυτική ενημέρωση. Η ψήφος μου αποτελεί διαμαρτυρία έναντι της προκλητικής αδιαφορίας της κυβέρνησης που αρνείται συστηματικά να ενημερώσει το Κοινοβούλιο.

Γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και οι βουλευτές τι επισύρει το αδίκημα της «στάσης»; Ενημέρωσε κάποιος το σώμα της Βουλής για τις κατηγορίες και τι σημαίνουν αυτές; Δεν πρόκειται να συμπράξω στην πρακτική του ευτελισμού και εξευτελισμού του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αρκετά έπαιξε η κυβέρνηση με την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη των Ελλήνων και των εκπροσώπων τους στη Βουλή. Άλλωστε οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι ζήτησαν την άρση της ασυλ��ας τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top