ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ: Συνάντηση Σαμαρά-Παπούλια

Πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στο επίκεντρο

​Για όλες τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ενημερώνει αυτή την ώρα ο Πρωθυπου��γός, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Νωρίτερα, ο κύριος Σαμαράς είδε τον Πρόεδρο του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, μια συνάντηση με το δικό της ενδιαφέρον, καθώς ο κύριος Βίζερ είναι αρμόδιος για την έγκριση της επόμενης δόσης στην Ελλάδα ύψους 1 δις ευρώ.

Όπως αναλυτικά γράψαμε στο star.gr, ο κύριος Βίζερ είχε νωρίτερα και τετράωρη συνάντηση με τον Στουρνάρα με τον οποίο συζήτησαν για το χρηματοδοτικό κενό και το ελληνικό χρέος. Τον Δεκέμβριο αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού, ενώ όπως δήλωσε υψηλόβαθμος παράγοντας του ΥΠΟΙΚ, οι αποφάσεις για την ελάφρυνσή του χρέους, τοποθετούνται χρονικά για τον Απρίλιο 2014, μετά την επικύρωση από τη Eurostat του πρωτογενούς πλεονάσματος στον προϋπολογισμό 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top