«Ψήφο εμπιστοσύνης» στους 58 της Κεντροαριστεράς δίνει ο Κ.Σημίτης

Δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού

«Ψήφο εμπιστοσύνης» στους 58 της Κεντροαριστεράς δίνει ο Κ.Σημίτης

Κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης την πρωτοβουλία των 58 προσωπικο��ήτων για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, την οποία και καλωσόρισε!

«Χαιρετίζω την κίνηση των 58 για την Κεντροαριστερά. Τη βρίσκω σωστή. Μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σημίτης στους δημοσιογράφους.

Παράλληλα, ο κ.Σημίτης σε ομιλία του την Τρίτη κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Βασιλείου «Μία σύγχρονη Οδύσσεια», άφησε αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, χωρίς να τον κατονομάσει.

«Η αναθεώρηση των στοιχειών εξέθεσε την Ελλάδα, την στιγμάτισε διεθνώς. Όταν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τελικά δέχτηκε ότι η Ελλάδα κατέγραψε κατά σωστό τρόπο τις στρατιωτικές δαπάνες και η μέθοδος που υποστήριζε η ΝΔ ήταν εσφαλμένη, ήταν πια αργά ….Η Ελλάδα αναφέρονταν διαρκώς στην διεθνή συζήτηση ως το μαύρο πρόβατο που κατασπατάλησε τα χρήματα των Ευρωπαίων» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σημίτης, εξαπολύοντας επίθεση στην Αριστερά και σε όσους επιθυμούν την επιστροφή της χώρας μας στην δραχμή.

Τέλος, ο κ.Σημίτης εξέφρασε την ανάγκη προσαρμογής στην νέα εποχή με νέες μορφές κοινωνικής οργάνωσης και συνεχείς, όπως είπε μεταρρυθμίσεις.

Πάντως για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Τάσο Μαντέλη και τον Θόδωρο Τσουκάτο ο κύριος Σημίτης δεν θυμήθηκε να πει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top