Το Star.gr στις Βρυξέλλες: Σε λίγο ομιλία του Αντώνη Σαμαρά

Όλα τα βλέμματα στον Καραμανλή junior

Της απεσταλμένης μας, Κατερίνας Κοντού

Έλληνες ευρωβουλευτές και αξι��ματούχοι των ευρωπαϊκών θεσμών βρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού το ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Kαραμανλής» σε συνεργασία με το ίδρυμα «Kόνραντ Aντενάουερ» στη μνήμη του Προέδρου Κωνσταντίνου Kαραμανλή για τη συμπλήρωση 15 χρόνων από τον θάνατό του και με την ευκαιρία της 10ης επετείου από τα εγκαίνια της Γέφυρας «Espace Κωνσταντίνος Kαραμανλής».

Μ.Γιαννάκου: Παράδειγμα προς μίμηση ο Κωνσταντίνος Καραμανλής!

Η επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της N.Δ. και πρώην υπουργός Mαριέττα Γιαννάκου, σε ομιλία της αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπενθυμίζοντας πώς και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έλεγε πως «πρέπει να είμαστε στην Ευρώπη, για να φύγει η χώρα μας από την φ��ώχεια και την ανασφάλεια. Και ξέρουμε πολύ καλά σήμερα τι σημαίνει ασφάλεια και λόγω της κρίσης».

45.jpg
Στον Καραμανλή junior τα βλέμματα!

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν επίσης ο αδερφός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αχιλλέας με την σύζυγό του, ο κ. Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο στενός συνεργάτης του αείμνηστου ηγέτη -μέχρι τέλους- Θ. Χαριτόπουλος, ωστόσο τα βλέμματα όλων έκλεψε ο γιος του Αχιλλέα, ο Κώστας Καραμανλής junior!!!

Εκτός από το επικοινωνιακό του χάρισμα που συζητήθηκε πολύ θετικά, βασικό ερώτημα στα «πηγαδάκια» ήταν το αν θα είναι τελικά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Αργοπορημένος ο Κουμουτσάκος

Τελευταίος στην εκδήλωση, για την ακρίβεια, αφού είχε τελειώσει το φαγητό, έφτασε στην αίθουσα ο ευρωβουλευτής και διοργανωτής του όλου εγχειρήματος κ. Κουμουτσάκος. Ο ευρωβουλευτής έδωσε «αγώνα δρόμου», προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί έστω και για λίγο στην βραδιά, αφού βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στο Βερολίνο. Ήρθε κατευθείαν από το αεροδρόμιο με τις βαλίτσες στο χέρι!

Στην βασική εκδήλωση, που γίνεται σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου το παρόν θα δώσει και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top