Ο Στουρνάρας μένει στην θέση του, παρά τις αντιδράσε��ς από γαλάζιους βουλευτές!

Ψήφο εμπιστοσύνης από Σαμαρά στον ΥΠΟΙΚ

Ο Στουρνάρας μένει στην θέση του, παρά τις αντιδράσεις από γαλάζιους βουλευτές!

Μπορεί τα πυρά από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατά του υπουργού Οικονομικών να πέφτουν βροχή! Μπορεί κάποια γαλάζια μεγαλοστελέχη όπως η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νικήτας Κακλαμάνης να αφήνουν αιχμές για τον τσάρο της ελληνικής οικονομίας, ωστόσο ο κ.Στουρνάρας έχει την υποστήριξη του πρωθυπουργού!

Χθες μάλιστα ο Α. Σαμαράς έδωσε εντολή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ.Κεδίκογλου να εκδοθεί ανακοίνωση πλήρους στήριξης στον Υπ. Οικονομικών καθώς σειρά δημοσιευμάτων το Σαββατοκύριακο μιλούσαν και για πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Πρωθυπουργό.

Τι και αν τα σενάρια περί αντικατάστασης του δίνουν και παίρνουν, η πραγματικότητα είναι πως ο υπουργός Οικονομικών θα αφήσει την καρέκλα του μόνο όταν η Ελλάδα φύγει από το μνημόνιο και βγει στις αγορές.

«Έχω να φέρω σε πέρας ένα συγκεκριμένο καθήκον. Βλέπω μπροστά μου μόνο τη σωτηρία της χώρας. Έχω την απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού και αυτό μου φτάνει, μου δίνει κουράγιο και δύναμη» δήλωσε ο κ.Στουρνάρας στο Real.gr, τονίζοντας πως μέχρι τον Μάιο του 2014 έχει πολύ δουλειά στο υπουργείο του.

«Μέχρι το Μάιο - Ιούνιο έχω πολλή δουλειά, μετά τα πάντα είναι ανοιχτά. Αισθάνομαι άνετα στη θέση μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ» πρόσθεσε ο υπουργός.

Συμφώνα με πληροφορίες, ο Υπ. Οικονομικών μπορεί να έχει τα «ΟΚ» του Σαμαρά ωστόσο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ε. Βενιζέλο! Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα τον βάζουν συνεχώς στο στόχαστρο βουλευτές της ΝΔ άλλοτε για το πετρέλαιο θέρμανσης και άλλοτε για τον φόρο στα ακίνητα. Όπως έγινε και σήμερα στην επιτροπή της Βουλής για τον προϋπολογισμό όπου δέχθηκε τα πυρά της Ντόρας Μπακογιάννη!

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top