ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι διευκρινίζεται από τις Βρυξέλλες για τις δηλώσεις Ρεν :"όχι νέα μέτρα"

ΔΕΝ θα είναι ''οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις", αλλά "απολύσεις";

Σε αντίθεση με όσα μεταφέρθηκαν από τη Σύνοδο του ΔΝΤ, ο Όλι Ρεν δεν απέκλεισε νέα μέτρα, αλλά μίλησε για την ποιότητα των μέτρων που θα ληφθούν.

Με απλά λόγια ο επίτροπος είπε: "να μην υπάρξουν νέα μέτρα που θα είχαν δυσμενείς πολιτικές και κοινωνικές επιπτώσεις και θα εμπόδιζαν την εξομάλυνση των συνθηκών στην ελληνική οικονομία και την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη"

Οπως μεταδίδεται μάλιστα απο τις Βρυξέλλες και μάλιστα από το ίδιο το περιβάλλον του Ολι Ρεν, ο επίτροπος θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για την επίτευξη των στόχων για τα έτη 2014, 2015 και 2016, αλλά να μην είναι "τύπου οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις", αλλά "απολύσεις".

Ετσι,η δήλωση Ρεν έχει την εξής συνέπεια: "ή το κράτος θα κλείσει χωρίς συζήτηση τις μη απαραίτητες δομές, από ΔΕΚΟ, ως γενικές γραμματείες και υπουργεία, η αλλιώς θα έχει αυτό την ευθύνη των άδικων οριζόντιων μέτρων".

Απο τις Βρυξέλλες επίσης μεταδίδεται οτι κενό στο πρόγραμμα δεν μπορεί να υπάρξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top