Το σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου: Βολεύει και κυβέρνηση και αντιπολίτευση το σκηνικό

Στο κό��κινο το πολιτικό θερμόμετρο γύρω από τη θεωρία των δύο άκρων

Το σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου: Βολεύει και κυβέρνηση και αντιπολίτευση το σκηνικό

«Είναι σαφές ότι αυτή η θεωρία, η θεωρία των 2 άκρων, είναι απλώς η θεωρία του δικομματισμού, η θεωρία της πόλωσης, που ζήσαμε επί δεκαετίες μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πολιτικά μεταμφιεσμένη για τις ανάγκες της σημερινής περιόδου» σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο σημερινό σχόλιο του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Ο κ. Σαμαράς στην ομιλία του έκανε την υπέρβαση του αυτονόητου. Είπε δηλαδή ότι τάσσεται εναντίον κάθε παρανομίας και ότι η νομιμότητα πρέπει να υπηρετείται από όλα τα πολιτικά κόμματα. Ενώ αυτό δεν θα ενοχλούσε κανέναν, στη συνέχεια έσπευσε να πει ότι κάποιοι φλερτάρουν με τη βία. Ότι δηλαδή με κάποιες μορφές της βίας, όταν αυτή προέρχεται από συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση, κάποιοι δεν είναι εξίσου αυστηροί» πρόσθεσε ο εκδότης της Real News.

«Αν και ο πρωθυπουργός δεν κατονόμασε κανένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισε τον αυτό του καθώς όλοι οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι τον προηγούμενο διάστημα έδειχναν τον ΣΥΡΙΖΑ με το δάκτυλο. Έτσι, έσπευσε και αυτός σε πολύ υψηλούς τόνους να ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο καταγγέλλοντας τον πρωθυπουργό ότι συντηρεί και καλλιεργεί τον διχασμό ανάμεσα στα κόμματα» υποστήριξε ο κ. Χατζηνικολάου και κατέληξε στο σχόλιο του: «Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σκηνικό που βολεύει και την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Την κυβέρνηση γιατί περιχαρακώνει τον χώρο της και δεν επιτρέπει διαρροές στην άλλη πλευρά και την αντιπολίτευση γιατί επίσης περιχαρακώνει το χώρο της και εμφανίζεται ως η μόνη δύναμη που πραγματικά αντιπολιτεύεται και είναι σε κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top