Καμμένος: Έρχονται στοιχεία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων που αφορούν στελέχη της κυβέρνησης

Για φόρο στην ακίνητη περιουσία: «Ούτε εγώ πάω να πληρώσω»!

Καμμένος: Έρχονται στοιχεία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων που αφορούν στελέχη της κυβέρνησης

Για νέα στοιχεία που έρχονται από τη γερμανική δικαιοσύνη και αφορούν το σκάνδαλο των υποβρυχίων έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον Alpha 9,89.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ισχυρίστηκε τα νέα στοιχεία εμπλέκουν και στελέχη που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, ενώ κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση ότι δεν κυνηγά τις «χοντρές υποθέσεις» και έφερε ως παράδειγμα τη Siemens.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο μείζον πολιτικό θέμα με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και τις αιχμές από ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι «η ΕΥΠ πρέπει να μείνει έξω από τις οπο��εσδήποτε πολιτικές αντιπαραθέσεις». Ο ίδιος, υποστήριξε ότι από τη στιγμή που το «περίφημο βαλιτσάκι» το έχουν επιχειρηματίες διαπλεκόμενοι, ιδιώτες μη ελεγχόμενοι και άλλες υπηρεσίες, το θέμα έχει ξεφύγει από την ΕΥΠ και δημιουργούνται προϋποθέσεις τέτοιες που μπορούν να απειλήσουν την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας.

Τέλος, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για φόρος στην ακίνητη περιουσία που θα οδηγήσουν στη δήμευσή της και δήλωσε ότι… δεν θα τους πληρώσει: «Ούτε εγώ πάω να πληρώσω»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top