Σαν «αρνάκια» είναι οι Χρυσαυγίτες στον Κορυδαλλό!

Τι τρώνε, τι διαβάζουν και πως επικοινωνούν

Συνηθίζουν σιγά σιγά στο νέο τους περιβάλλον ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τι και αν κάποιοι φοβόντουσαν τον εκρηκτικ�� χαρακτήρα των σκληρών «παιδιών» του ακροδεξιού κόμματος, ο κύριος Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρα του περιγράφονται ως «προσεκτικοί και συνεννοήσιμοι» και δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Σύμφωνα με το Εθνος προτιμούν να περνούν τον χρόνο τους σε προσωπικές δραστηριότητες. Με μότο τους την σπουδαία διαπίστωση των Αρχαίων Ελλήνων ότι «νους υγιής εν σώματι υγιεί» ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς περνούν τον καιρό τους μέσα στη φυλακή διαβάζοντας βιβλία και εφημερίδες, ενώ ο σωματώδης βουλευτής Γιάννης Λαγός εκδήλωσε την επιθυμία να γυμνάζεται για όσο καιρό είναι έγκλειστος.

Μπορεί να μην τρώει φαγητό από τα χεράκια της κ.Ζαρούλια, ωστόσο τόσο �� γγ της Χρυσής Αυγής όσο και οι υπόλοιποι Χρυσαυγίτες τρώνε κανονικά από το συσσίτιο και προαυλίζονται κανονικά! Χθες για παράδειγμα το μενού τους περιελάμβανε γιουβέτσι με κριθαράκι και πατατοσαλάτα με τυρί!

Αν και σκληραγωγημένοι και μαθημένοι να ζουν σε .. δύσκολες συνθήκες, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής λαχταρούν ζεστό μπανάκι για αυτό και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα καθημερινότητας!

Το μόνο εμπόδιο που φαίνεται πως αντιμετωπίζουν οι έγκλειστοι βουλευτές της Χ.Α., είναι οι δίαυλοι επικοινωνίας με την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα του ακροδεξιού κόμματος, καθώς δεν μπορούν να τους επισκεφτούν στις φυλακές επειδή δεν είναι στενοί συγγενείς τους.

Η ��όνη βουλευτής που μπορεί να επισκέπτεται τον Νίκο Μιχαλολιάκο είναι η Ελένη Ζαρούλια ως σύζυγος του, στην οποία ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δίνει εντολές σχετικά με την διοίκηση της οργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top