Ν. Χατζηνικολάου στο Star: καιρός να πει «όχι» στους τροϊκανούς ο Γ. Στουρνάρας

Τι σχολίασε για τον υψηλότατο φόρο στα καύσιμα

Ν. Χατζηνικολάου στο Star:  καιρός να πει «όχι» στους τροϊκανούς ο Γ. Στουρνάρας
Τα μεγάλα προβλήματα στη διαχείριση των απαιτήσεων της τρόικας από την ελληνική κυβέρνηση, όπως και την αρνητική μέχρι τώρα στάση της απέναντι στη μείωση του φόρου στα καύσιμα, σχολίασε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Real News Νίκος Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Είναι αγκάθι στις σχέσεις με την τρόικα. Πρέπει κάποια στιγμή η κυβέρνηση να κουνήσει το δάχτυλο στους τρεις υπαλλήλους της τρόικας, που φέρονται απέναντι στους υπουργούς σα να έχουν αυτοί την εντολή να κυβερνήσουν την Ελλάδα» τόνισε ο κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Star Ν. Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στο σχόλιό του και στην παραδοχή του επικεφαλής της taskforce Ράιχενμπαότι οι φόροι στην Ελλάδα αυξήθηκαν πολύ περισσότερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

«Όταν το παραδέχεται αυτός και όταν ο φόρος στα καύσιμα εξακολουθεί να αποτρέπει τους Έλληνες από το να έχουν σωστή αξιοπρεπή θέρμανση φέτος τον χειμώνα, νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ακουσθεί το “όχι” από τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα στις απαιτήσεις των τριών της τρόικας» επισήμανε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Real News.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top