Αποκλειστικό: «Γαλλικός» θα είναι ο καφές του Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα

Στο Παρίσι για να συναντήσει τον γ.γ. του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ευσταθίου

Γαλλικό καφέ θα πιει τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα μεταβεί στο Παρίσι για να συναντήσει το γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία, στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών για συνεργασία σχετικά με την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και της δημιουργίας ενός ευέλικτου ελληνικού Δημοσίου.

Μόλις προ δεκαημέρου, μάλιστα, ο κύριος Γκουρία, από το βήμα της συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, είχε επισημάνει πως «μετά από έξι χρόνια αναταραχής στις χρηματοπιστωτικές αγορές και με δεδομένες τις δυσμενείς επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις κοινωνίες των πολιτών, πρέπει να αποκαταστήσουμε τα θεμέλια των κοινωνικών συμβολαίων».

Παράλληλα, είχε προειδοποιήσει προς κάθε κατεύθυνση: «Η κρίση έχει επιβάλλει τεράστιο κοινωνικό κόστος στους πολίτες που, ολοένα και περισσότερο, έχουν αρχίσει να μην εμπιστεύονται τις κυβερνήσεις τους».

Στο Παρίσι ο κύριος Μητσοτάκης θα συναντηθεί και με το Γάλλο συνάδελφό του, οπότε θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει κατά τη διάρκεια γεύματος και τη γαλλική κουζίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top