OYAOY: Ο Κασιδιάρης ξεκλειδώνει και... σφραγισμένες πόρτες με τα ηχητικά του κύματα!!!

Μεγάλο πατιρντί στη βουλή με τα κυλικεία,τις τιμές και τις εισόδους τους!

OYAOY: Ο Κασιδιάρης ξεκλειδώνει και...  σφραγισμένες πόρτες με τα ηχητικά του κύματα!!!

«Λουκέτο» στην πόρτα που οδηγεί στο κυλικείο των αστυνομικών της Βουλής, στο υπόγειο του κτηρίου έβαλε η ασφάλεια του κοινοβουλίου, μετά από καταγγελίες αλλά και δημοσίευμα της «Καθημερινής» του Σαββάτου, σύμφωνα με τα οποία βουλευτές της Χρυσής Αυγής και υπάλληλοι των γραφείων τους χρησιμοποιούσαν αυτή την πόρτα προκείμενου να αποφεύγουν τον έλεγχο από την κεντρική πύλη!!!

Η Βουλή έκανε λόγο για …. κενό ασφαλείας που υπήρχε αυτό το διάστημα, καθώς μπροστά από την πόρτα υπήρχε μαγνητική πύλη, χωρίς όμως να γίνεται αστυνομικός έλεγχος στο ποιος μπαίνει στο κοινοβούλιο. Αν και συνήθως υπάρχουν πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί στο σημείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, υπήρχε όμως ανέκαθεν και ένα θέμα με το καφενείο της βουλής και το κυλικείο των αστυνομικών, στο οποίο οι τιμές ήταν πολύ καλύτερες, γεγονός που έκανε τους υπαλλήλους του κοινοβουλίου αλλά και τους δημοσιογράφους να προτιμούν το κυλικείο των αστυνομικών …

Πάντως αν και μέχρι τώρα η «επίμαχη» πόρτα του κυλικείου των αστυνομικών παραμένει κλειδωμένη, το πρωί της Πέμπτης ο Ηλίας Κασιδιάρης μάλλον με την βοήθεια των ηχητικών του κυμάτων, όπως είχε κάνει και στο "γκρέμισμα" του οπερατέρ έξω από την Ευελπίδων, κατάφερε να.... την ανοίξει και να περάσει μέσα!!!

Βίντεο STAR εκπομπή Live U

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top