Χρυσή Αυγή: Ανοίξανε τους λογαριασμούς μας και δεν βρήκαν τίποτα

Κάνει λόγο για «στημένη πολιτική δίωξη κατόπιν εντολής ξένων κέντρων»

«Ο Ελληνικός Λαός σύσσωμος γελάει μαζί τους και κατανοεί πως πρόκειται για μια στημένη πολιτική δίωξη κατόπιν εντολής ξένων κέντρων εξουσίας» αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, όπου ισχυρίζεται ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των βουλευτών της ελέγχθηκαν και αποδείχθηκαν καθαροί.

«Με εντολή εισαγγελέα ανοίχθηκαν και ελέγχθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο. Ήταν όλα πεντακάθαρα όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής» αναφέρει η Χρυσή Αυγή, η οποία κάνει λόγο για αθλιότητα περί σκοτεινής χρηματοδότησης από τα ΜΜΕ που «ανακυκλώνουν τις ίδιες γελοιότητες περί μαύρων ταμείων, κρυμμένων όπλων και τανκς που θα μπουν στη Βουλή».

«Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει εις βάρος της ηγεσίας του Κινήματος και όταν αυτή η μεγάλη φούσκα σκάσει, θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε όσους παρέβησαν τον όρκο και το καθήκον τους. Κάθε ώρα που περνάει, αποκαλύπτεται η αθλιότητα της ξενόδουλης κυβέρνησης του Μνημονίου και των υπαλλήλων των τοκογλύφων» καταλήγει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top