Κεφαλογιάννη: Θετική για την Τουρισμό η εξαγορά της Olympic από την Aegean

«Κομβικής σημασίας οι αερομεταφορές για τον ελληνικό τουρισμό»

Θετικά σχολίασε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη την εξέλιξη με το «πράσινο φως» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εξαγορά της Olympic Air από την Aegean Airlines.

«Η σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την έγκριση εξαγοράς της Olympic Air από την Aegean Airlines, αποτελεί θετική εξέλιξη για το χώρο των αερομεταφορών και τον τουρισμό της χώρας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις λειτουργίας ενός ισχυρού ελληνικού αερομεταφορέα, κάτι εξαιρετικά σημαντικό για τον ελληνικό τουρισμό» σχολίασε η κα Κεφαλογιάννη.

«Η απόσταση της Ελλάδας από κρίσιμες αγορές προέλευσης επισκεπτών, αλλά και η γεωγραφική ιδιαιτερότητα της χώρας με πολλά μεγάλα και μικρά νησιά, καθιστούν τις αερομεταφορές κομβικής σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό. Το Υπουργείο Τουρισμού έχει θέσει ως στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού μας προϊόντος. Ο στόχος αυτός μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσα από τέτοιες κινήσεις εξωστρέφειας» κατέληξε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top