Δένδιας προς ΣΥΡΙΖΑ: συζήτηση καφενείου τα περί υποκλοπών

«Άλλα λέτε τη μία ημέρα και άλλα την άλλη»

Με μία αυστηρή δήλωση απάντησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑμε την οποία επανέρχεται στο ζήτημά των υποκλοπών, αν και η Kουμουνδούρου είχε διαψεύσει το δημοσίευμα της RealNews την Κυριακή που πέρασε.

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργού αναφέρει συγκεκριμένα, απαντώντας στην ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ που είχε προηγηθεί:

«Για μία ακόμη φορά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται από τις ποικιλώνυμες συνιστώσες της, με αποτέλεσμα άλλα να διαψεύδει τη μία ημέρα και άλλα να υποστηρίζει την άλλη!

Είναι σαφές ότι ζήτημα παρακολουθήσεων πολιτικών κομμάτων από την ΕΥΠ και υποκλοπών συνομιλιών τους δεν υπάρχει. Υπάρχουν άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου και έρευνες από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία για παράνομες ενέργειες μελών της Χρυσής Αυγής, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Είναι παράλληλα προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, κατεχόμενος από αντιπολιτευτικό οίστρο, υιοθετεί απίστευτα σενάρια συνομωσίας. Καλούμε λοιπόν και πάλι την ηγεσία του να επανέλθει στη σοβαρότητα και εάν διαθέτει οιοδήποτε στοιχείο να το καταθέσει στις δικαστικές αρχές. Σε διαφορετική περίπτωση, ας σταματήσει να συμπράττει σε συζήτηση “καφενειακού” επιπέδου που εκθέτει όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top